Opleiding

De waarachtige professional is een lichtend voorbeeld voor de ander.

Jij bent dienstbaar en je wil jouw meesterschap professionaliseren. Deze opleiding
is een meerdelig train- de - trainer programma waarin je de weg gaat van leerling,
gezel en meester. Na beëindiging van deze opleiding ben je in staat om waarachtig te handelen anderen zelfstandig, vanuit Elzéard gedachtegoed, te begeleiden. Een Transformatie professional zijn. Wordt een Meester met Elzéard inside.

Stap 1: Wijsheid

Wat mooi zou het zijn om de wereld en jezelf (opnieuw) te ontdekken. Alles om je heen te kunnen aanschouwen met dezelfde nieuwsgierigheid en verwondering als een kind.

Stap 1 gaat over Eigenheid. Je krijgt het besef van je eigen uniciteit, de kracht van jouw verlangen en komt in contact met je eigen schaduw. Dit leidt tot een realistisch zelfbeeld, nieuwsgierigheid en jouw missie. 

Het ontkiemen van de leerling in je.

Stap 2: Dienstbaarheid

Iedereen heeft het vermogen om een positieve impact te hebben op een ander. De blik in onze ogen die de ander even raakt. Dit ogenblik van elkaar echt zien, voorbij vooroordelen en oordelen heelt.

Stap 2 gaat over Gezelschap. Je wordt je bewust van de betekenis van gelijkgestemdheid, gelijkwaardigheid en wederkerigheid. Je komt in contact met de kracht van kwetsbaarheid en aandacht.

Het groeien van leerling naar gezel.

Stap 3: Schoonheid

De professional 4.0 is een lichtend voorbeeld en weet zichzelf als instrument in te zetten. De ware meester is een leerling van het leven; moedig, dienstbaar en leergierig.


Stap 3 gaat over Meesterschap. Je wordt je bewust van het helend en verbindend vermogen van mensen. Je beseft je transformatie kracht, bij de ander en voor het geheel. Transformatie is duurzaam. 

Het bloeien als meester.

Proeven?