Community

Uiteindelijk vormen we een community van gelijkgezinden.  Een plek waar we samenkomen, inspiratie delen en  leren leren. Vanuit stilte en saamhorigheid. Het leren is de verbindende factor.

Hier kom je thuis, met mensen die waarde willen toevoegen aan onze wereld. Een plek van ontmoeting die mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel voedend is. Met maar één regel: iedereen is een beginner. Wees welkom als je mee wilt werken aan het herstellen van verbinding. De Elzéard community, als plek van hoop. Een thuis.

Elzéard inside

- Opleiding

Jij bent dienstbaar en je wil jouw meesterschap professionaliseren. Deze opleiding is een meerjarig train-de-trainer programma waarin je de weg gaat van leerling, gezel en meester.  Na beëindiging van deze opleiding ben je in staat om anderen zelfstandig vanuit Elzéard gedachtegoed, te handelen en mensen te begeleiden. Wordt een Meester met Elzéard inside.

Opleiding
Opbouw:           3 x 8 sessie
Duur:                   3 x 9 mnd
Deelnemers:    12 - 16
Locatie:              Elzéard
Prijs:                    € 2.750,- p/j

Inspiratie week

- Motivatie boost

Je hebt inspiratie nodig. Voor je werk of in de privé sfeer. Even er tussen uit kan dan uitkomst bieden. Samen met anderen leren en elkaar inspireren. Verfrist de draad weer oppakken. Doe mee.

Boost
Opbouw:        zo avond – vr middag
Duur:                5 dgn
Deelnemers: 12 - 16
Locatie:           Elzéard
Prijs:                 € 1.750,-- *

*Tarief voor studenten € 950,--

Tussenjaar

- Ontdekkingsreis

Jij wilt doordacht kiezen. Je bent nodig maar weet niet waar. Je wilt de juiste studie richting kiezen. Wat past bij jou. Welke bijdrage ga jij leveren aan de wereld? Je wil zinvol werken. Een tussenjaar is er dan voor jou.

Opleiding
Opbouw:          8 sessies 2dgn
Duur:                  9 mnd
Deelnemers:   12 - 16
Locatie:             Elzéard
Prijs:                   Op offertebasis

Workshops  &  Lezingen

- Levendige leergemeenschap

Als je van verbinden bent, ben je welkom bij de Elzéard gemeenschap. Een plek waar we samen komen, inspiratie delen en kennis ontwikkelen. Kennis die vanuit stilte ontstaat, vanuit saamhorigheid. Workshops en lezingen dienen dan om dit samen te initiëren, om met elkaar in gesprek te gaan. En iedereen kan een onderwerp aandragen. Samen leren, samen doen.

Bijeenkomst
Opbouw:        Workshop
Duur:                Dagdeel
Deelnemers:  1 - …..
Locatie:            Elzéard
Prijs:                  vrijwillige bijdrage