Elzéard en ondernemen

Moedig ondernemen

Waar worden jouw medewerkers aan herkend? Wat maakt jouw teams bijzonder? Waarom doet jouw organisatie ertoe?

Wat voor bedrijf wil je zijn en voor wie? Welke impact maak je op de maatschappij?  Elzéard leert bedrijven om te werken vanuit een scherpe visie, een missie en een identiteit. Als visie, missie, waarden en gedrag congruent worden dan wordt je onderneming een magneet voor nieuwe medewerkers die onderdeel willen worden van een positieve beweging.

Leergang
Opbouw:       8 sessies
Duur:               6 maanden
Deelnemers: 6 - 12
Locatie:           in-house
Prijs:                 Op offertebasis

Gratis pdf bekijken

Moedig samenwerken

Hoe werkt jouw team? Werken jullie samen of wordt er slechts samen gewérkt?

Een team waarin mensen elkaar kennen en om elkaar geven, heeft veel voor elkaar over en werkt op basis van vertrouwen en veiligheid. Zo’n team haalt zijn doelstellingen en heeft oog voor werkgeluk, welzijn en ontwikkeling van allemaal. Elzéard helpt jouw team hierbij met een praktisch en inspirerend traject.

Leergang
Opbouw:       8 sessies
Duur:               3 - 6 maanden
Deelnemers: Bestaand team
Locatie:           in-house
Prijs:                 Op offertebasis

Gratis pdf bekijken

moedig leiderschap

Wat wordt jouw bijdrage aan de samenleving? Wat heb je nodig?

Op school wordt vaak geleerd dat je iets eerst tot in de puntjes moet hebben geleerd voordat je aan de slag kan gaan. Daar is niets mis mee, maar het kan je ook beperken.
De belangrijkste vaardigheden voor de 21ste eeuw zijn aanpassingsvermogen, het vermogen nieuwe dingen te leren en het vermogen je niet uit het lood te laten slaan door onbekende situaties. Dit leer je veelal niet. Het gaat dan om zelfleiderschap en zelfontplooiing. De Elzéard Academie biedt je deze mogelijkheid wel. Jij aan het roer van je eigen opleiding. Zelf keuzes durven maken. Wacht niet en laat je inspireren.

Leergang
Opbouw:        8 sessies
Duur:                6 maanden
Deelnemers:  6 - 12
Locatie:           School/Elzéard
Prijs:                 Op offertebasis

Gratis pdf bekijken

Proeverij

Even kennismaken

‘The proof of the pudding is in the eating’ zegt een oude Britse wijsheid. Oftewel, we kunnen er veel over praten maar leren en leren en leren hebben het meeste effect door ervaren en ondervinden! Die gelegenheid krijg je in onze proeverij. Uiteraard doen we jou en onze leergangen hiermee te kort want moedig leiderschap ontwikkel je niet zo maar. Maar je krijgt wel een beeld, en vooral een gevoel bij wat het jou zal brengen om je talent in de schijnwerpers te zetten en onbevangen te zijn in leven en werk. Twee coaches van Elzéard vertellen het inspirerende verhaal achter onze Academie en doen met jou in een groepje mede-geïnteresseerden enkele prikkelende oefeningen. Daarna weet je of je onze community wilt gaan versterken en neemt onze reis een aanvang. We zien je graag want je bent nodig!

Sessie
Opbouw:         1 sessie
Duur:                 2 – 4 uur
Deelnemers:  8 - 12
Locatie:            inhouse/online
Prijs:                  € 270,--