Wees besmettelijk aardig
Moedig leiderschap.
Moed, moedig, Leiderschap, Talent, Onderwijs, Bewustwording, Training, Transformatie
376
post-template-default,single,single-post,postid-376,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
Title Image

Wees besmettelijk aardig

Wees besmettelijk aardig

Mensen zijn niet louter rationeel en op zichzelf gericht, We zijn hyper-sociale complexe primaten en zullen ons altijd op complexe manieren gedragen. We moeten liefhebben, we moeten erbij horen, we hebben iets nodig. Een van de krachtigste manieren waarop we contact kunnen maken met anderen is door middel van vriendelijke daden. Vriendelijkheid betuigen is een van onze belangrijkste manieren om sociale banden op te bouwen: zo overleven we. De vraag is: hoe cultiveer je vriendelijkheid op macroniveau? Hoe creëer je empathie op schaal? Je kan het doen door mensen uit te nodigen persoonlijk betrokken te raken, door een beweging te creëren. Vriendelijkheid als een integraal onderdeel van je cultuur. Vriendelijkheid is besmettelijk en als niets anders het waard om te verspreiden.

Tags:

Paul Edauw

pauledauw@hotmail.com
No Comments

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.